Wie?

Mag ik mij even aan u voorstellen: Chris Knorren, oprichter van ITMYS, verslavingscounselor, GGZ Agoog en Certified Sex Addiction Therapist (CSAT)

 

Ik ben Chris Knorren. Opgegroeid in het ‘nuchtere’ Friesland waar de basis ligt voor mijn alcoholisme en uitdagingen op het gebied van intimiteit. Tevens begon daar mijn zoektocht naar het leven zelf, hetgeen gepaard ging met een worsteling over zelfbeeld, zingeving, onrust, onzekerheid en ondankbaarheid. Alcohol werd een vroege vriend welke hielp te verdoven en overleven. Na mijn bedrijfskunde studie aan Nijenrode heb ik diverse logistieke, commerciële en (financieel) dienstverlenende functies gehad in Kaapstad, Rotterdam, Chicago, New York en Amsterdam, voordat ik in 2006 mijn ‘rock bottom’ erkende. Verslaving en ogenschijnlijk succes gaan tenslotte prima samen. Althans voor een tijdje, tot het net zich sluit. En de chaos, pijn en consequenties te groot worden. ‘Rock bottom’ was geen gebeurtenis die hulp forceerde, maar een ‘beslissing’ om machteloosheid te erkennen en hulp te aanvaarden.

Meer lezen...

Team

Maar ik doe het niet alleen! Maak kennis met het ITMYS team…

 

 

…Paul Meijvogel

Ervaringsdeskundige/ Verslavingscoach/ Expert in ‘Chemsex ‘problematiek.

Ik ben 45 jaar geleden in Katwijk geboren en heb daar een mooie jeugd gehad. Na mijn studie verpleegkunde in Leiden ben ik op 30 jarige leeftijd verhuisd naar Amsterdam. De grote stad met veel verleidingen. Ik was een jongen zonder extremen en had toendertijd een leuke relatie.

Meer lezen...

...Suzanne Ronde

...Suzanne Ronde

(neuro) psycholoog

Ik ben Suzanne Ronde. Moeder van drie dochters en al ruim 10 jaar werkzaam als (neuro)psycholoog.
Ik ben begonnen met de focus op cognitieve achteruitgang (achteruitgang van het denken en doen) en heb me in de loop der jaren verder gespecialiseerd in existentiële levensvragen, rouw en verliesbegeleiding.

Meer lezen...

...Marcel Hienekamp

...Marcel Hienekamp

Ervaringsdeskundige/GGZ-agoog/Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Ik ben Marcel Hienekamp, geboren en opgegroeid in het midden van het land, om en nabij de Utrechtse Heuvelrug. Basis voor mijn verslaving was misschien wel het motto in mijn pubertijd “als je maar hard studeert en hard werkt dan komt alles vanzelf goed”: praten over gevoelens was daarom niet nodig en als ze er al waren dan was het ‘t makkelijkst en ‘t best om ze te vermijden. Alcohol was een prima hulpmiddel daarbij en intimiteit en verbinding met mezelf en een ander kende ik daarom niet. Dit kwam al tijdens mijn studie aan de HEAO en daarna tijdens het vervullen van mijn dienstplicht als officier bij de artillerie van de koninklijke landmacht, heel goed van pas. Daarna ben ik mijn loopbaan gestart binnen marketing en sales bij grotere multinationals en ook daar was alcohol vaak de oplossing. Streven naar succes en de daarbij horende spanningen, niet tevreden zijn met gevoelens van het moment en het gebruik van middelen, gingen hand in hand. Deze combinatie hield niet lang stand, de oplossing was het probleem geworden en ontslag volgde. De intense uitputtingsslag duurde nog geruime tijd voort totdat ik mijn dieptepunt bereikte en bijna alles kwijt was. In 2007 werd ik klinisch opgenomen in Schotland, doodmoe van het vallen en opstaan en diep van binnen doodmoe van het leven.

Meer lezen...

…Nienke van Keulen

Neuropsycholoog/ondersteuner

Mijn naam is Nienke van Keulen. Van jongs af aan ben ik altijd ontzettend geïnteresseerd geweest in het gedrag en de hersenen van mensen, en wat die twee nou eigenlijk met elkaar te maken hebben. Mijn opleiding neuropsychologie heeft deze interesse nog sterker gemaakt en ervoor gezorgd dat ik hier nu ook een hoop kennis over heb. Als neuropsycholoog ben ik altijd bezig met het verzamelen van meer kennis, die gebruikt kan worden om mensen beter te kunnen helpen.
Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met mijn werk in de verslavingszorg, toen ik stage ging lopen bij een grote verslavingszorginstelling. Na het afronden van mijn stage ging ik weer verder met studeren, maar ik ben sinds toen altijd een beetje in de verslavingszorg blijven hangen. Zo heb ik onderzoek gedaan naar de behandeling van gedragsverslavingen zoals gok- en seksverslaving.

Meer lezen...

...Krista Vanders

...Krista Vanders

Specialist

CoreWork van Krista Vanders is specialist op het gebied van codependency, love addiction / love avoidance en hulp aan partners van mensen met een verslaving of depressie.
Bij CoreWork kun je werken aan een betere relatie met jezelf en gezondere relaties met anderen. Je leert goed voor jezelf en je behoeften te zorgen én krijgt de mogelijkheid om weer leiding te nemen in die gebieden van je leven waar je je nu machteloos of stuurloos voelt.

Meer over Krista

...Erik Willems

...Erik Willems

T-counselor, hypnotherapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van verslavingen.

Ik ben opgegroeid in een dorp in de buurt van Den Bosch. Tot en met de basisschool ging dat helemaal prima, maar daarna voelde ik me steeds minder op mijn plek daar, wat voor een deel te maken had met mijn homo-zijn. Dat bestond daar niet en dus kreeg ik ook het idee dat een deel van mij niet mocht bestaan. Zodra het kon ben ik uit Brabant vertrokken en in 2000 ging ik studeren aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Daarna heb ik 15 jaar in het theater als acteur, regisseur en schrijver gewerkt. Ik woon nog steeds in Amsterdam en heb ik inmiddels 10 jaar een praktijk aan huis waar ik vooral veel werk met mensen met verslavingen, eetstoornissen en angstklachten.

Meer lezen...

 

Share This
Call Now Button
× Kan ik jou helpen?