Over ITMYS

ITMYS richt zich op het herstel van verslaafden, die de verbinding met zichzelf en omgeving zijn kwijt geraakt. En abstinentie is daarbij geen doel maar een voorwaarde om tot een nieuw leven te komen.

  Welkom bij ITMYS ( InToMeYouSee), afgeleid van Intimacy/intimiteit, wat weer komt van het Latijnse woord Intima. Intima betekent ‘innerlijk’ of ‘binnenste’. Binnen ieder van ons ligt ons ‘Intima’, de diepste basis van ons zijn, datgene wat ons toestaat om verbinding te maken met ons zelf en met anderen; op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. De jij die alleen jij kent. Ons meest kwetsbare stukje, onze gevoelens, motivatie, gevoel van rechtvaardigheid en waardigheid, en onze diepst gekoesterde overtuigingen van waarheid en authenticiteit. ITMYS richt zich op het herstel van verslaafden, die de verbinding met zichzelf en omgeving zijn kwijt geraakt. En abstinentie is daarbij geen doel maar een voorwaarde om tot een nieuw leven te komen. Voor zowel de verslaafde zelf alsook het betrokken systeem, de partner, ouders, kinderen. Verslaving is immers een familieziekte en staat zelden op zichzelf. ITMYS heeft inmiddels een jarenlange ervaring op het gebied van verslavingszorg. Opgebouwd door ervaringsdeskundigheid, studie en werkzaamheden binnen gerenommeerde verslavingszorg instellingen in binnen- en buitenland.
Share This
Call Now Button
×

Hoi!

Als je persoonlijk contact met mij wil kun je mij hier een bericht sturen via WhatsApp. Klik daarvoor eenvoudig op mijn naam.
Je mag mij ook mailen op

 

× Kan ik jou helpen?